RESTAURANT ALATURKA DEN HAAG

RESTAURANT ALATURKA DEN HAAG Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Alaturka Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:59 Lekker snel en warm bezorgd. De broodjes en beyti waren heel lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
20 mei 2022 om 23:09 De Beyti was heerlijk!
17 apr 2022 om 22:12 Het eten werd snel bezorgd. Alleen vond ik het eten niet zo lekker. Ook waren de porties best klein vergeleken met wat je betaald.
7 apr 2022 om 0:21 Arkadaslar yemek efsane , bu isin hakkini veriyorlar . Ilk defa siparis verdim cok begendim herkesede tavsiye ederim. Adamlar yemek eseri yapiyorlar resmen . Yaw arkadas mantar ve paprika bukadar mi bir ete yakisir. Sos tat efsane. Allahaniza kurbn
7 mrt 2022 om 8:02 Geweldig heerlijke kipfilet schotel! Een aanrader! Eten was nog warm en vers bij bezorging.
2 mrt 2022 om 23:05 Super lekker gegeten!
30 jan 2022 om 20:40 Het was overheerlijk en op tijd geleverd! Heb echt gesmuld. Dikke 10!
24 nov 2021 om 19:18 Geweldig, alles smaakte top en mooi geserveerd. Ossenhaas was perfect.
7 nov 2021 om 20:57 Erg lekker gegeten. En super snel bezorgd!!!Zeker een aanrader
9 okt 2021 om 19:27 adana sipariş ettik adana dan hariç herşey di bir tek adana değildi . soğuk pilav biiber mantar TAVSİYE ETMİYORUM !
28 sep 2021 om 7:46 Ik heb lams kotelet besteld maar ik krijg wat anders geen lam geen kotelet maar gewoon schaapvlees met boten Het is niet meer zelfde als vroeger jammer nooit meer bestellen
25 sep 2021 om 5:29 Kapsalon was niet te eten en er zat totaal bijna geen vlees op en de drinken verkeerd geleverd. Slecht !