RESTAURANT ALATURKA DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Alaturka Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 23:05 Super snel bezorgd. Warm en heel lekker eten. Goede prijs.
23 sep 2022 om 9:06 Prijs kwaliteit verhouding is goed. Bestel hier zeker vaker. Genoten van een lekkere maaltijd
18 sep 2022 om 21:41 eten was bijna koud jammer
17 sep 2022 om 21:15 Als een vaak bestellende persoon zou ik deze restaurant meer dan 5 sterren gunnen. Het eten was supper goed. Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Bedankt nogmaals voor alles
16 sep 2022 om 11:52 Het was heel lekker en de bezorger was vriendelijk.
13 aug 2022 om 20:10 Voiger keer was het eten lekkerdere de groeten weer heel erg pittig
25 jul 2022 om 22:30 Eten was koud, en het vet drupte overal vanaf. Heel erg jammer van het geld.
23 jul 2022 om 22:58 Ete was niet lekker ik had de shoarma zonder sambal en was met veel sambal erg te weinig vlees en de pata hadden veel olie was ech niet te eten jammer want was duur maar is niet aan te raden deze restaurant .voor de rest alles was goed
20 jul 2022 om 21:26 Grill 18 euro klompje gehakt, klompje kipfile. Manti uit de diepvries. Niet vers!! Bel je op geven ze aan " is jou pechdag dat je kleine stukjes vlees heb gekregen" service 0. Eten 0. Eerste en laatste keer. Geen aanrader
12 jul 2022 om 21:16 Lekker eten, goede kwaliteit, vers. Ik ben fan. Ik kom hier vaker. Lieve eigenaar en medewerkers, geven altijd goed advies. Grote porties voor een goede prijs. Ga zo door!